Gezellige drukt bij het Polderhuis ...
Een van de activiteiten is het brouwen en proeven van bier. Compleet verzorgd door het Walchers Biergilde.
Bram, persvoorlichter π¬ geeft uitleg over het brouwproces en schenkt de proef glaasjes vol πΊ
Ook mannen van de heiploeg hebben trek in ‘n glaasje en brouwer Jan bewaakt het brouwproces π
Even serieus overleg tussen de brouwers Jan en Fien.
Maische, koken, filteren ......
Brouwer Fien haalt de hopzakjes eruit na het koken ....
Na het maische wordt het vloeibaar goud (lijkt wel motor olieπ¬) gefilterd π
Het is zover .... het koken is klaar ....
De wort wordt gekoeld en in de gistemmer gedaan, gist erbij en nu volgd het moeilijkste van het bierbrouwen ........ ‘n paar maandjes geduld π€£πΊπΊ
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.