HerptCity - Life is Good✏️
zaterdag 22 april 2017
Lekker kippetje 😃
Kippetje 5 a 6 uur in 'n pekel zetten, afdrogen en kruiden.
BBQ aan de gang maken ....
Goed op temperatuur laten komen, stukjes eikenhout erbij ...
Chef kok 😜
Na 'n uurtje omdraaien en nog 'n uurtje laten bakken / roken ... 👍
En daar is hij dan ..... heerlijk knapperig velletje en super gaar. 🍽
Zo klaar, rijst en hete komkommer/ tomaat salade en ...... kip !
Nou ......, ik zeg niks meer 😁😁
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.
Nieuwere post
Oudere post
Homepage
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.