Culinaire camping hoogstandjes door de Chefs: Jan & Anton π
Onze vrienden:
Kapitein eenarm .....
En ......
... de grotere broer ... compleet π
De groente voor de court bouillon worden voorbereid.
Opperste concentratie tijdens het snijwerk π
De pan staat op ....
en de bouillon staat te trekken π
En met 'n fikse duik springen ze beide kreeften in de panπ
En alles onder toeziend oog van chef Jan π¬
Na 10 minuutjes zijn ze perfect .....
en kan het beginnen.
Al het vlees van scharen en staartstukken wordt eruit gehaald.
Inmiddels worden groenten aangezet, kreeftenkoppen en de karkassen toegevoegd, geflambeerd met cognac en afgeblust met witte wijn.
De bouillon erbij en alles 'n uurtje laten trekken om alle smaken eruit te halen.
En ondertussen wachten ..... het is al vijf over elf hoor ππ
Daarna wordt de soep gezeefd ....
en ......
op smaak gecontroleerd.
Het kreeftenvlees gaat in stukjes en de knoflook mayo voor ....
het stokbroodje is klaar.
Het kan beginnen πππ
Hij was super lekker, verrukkelijk π
Tegen niemand zeggen ...... maar we hebben het hele pannetje leeg gegeten πππ
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.